לדעת יותר פרטים על כדור Efexor

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

15/11/2003 | 18:48 | מאת: חן

שלום לך לימור איזנבוד, הייתי מאוד מבקשת לדעת האם לכדור ששמו EFEXOR , כדור שקיבלתי למניעת דיכאון במינון של 75 מ"ג 3 פעמים ביום. יכולים להיות תופעות בגלל חומרים מסויימים שיכולים לגרום לאחר תקופה של חצי שנה לעלייה בערכים, כמו: שומנים בדם, לחץ דם גבוה, ואולי גם בעיות עם בלוטת התריס. אני אדם בריא, תזונה נכונה, והרבה ספורט. תודה רבה מראש חן

18/11/2003 | 23:38 | מאת:

שלום חן התרופה גורמת אצל חלק מהמטופלים לעליה בלחץ הדם, ולעליה ברמות הכולסטרול בדם. לימור איזנבוד