צורת שימוש נכונה ב tramadex

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

13/11/2003 | 21:49 | מאת: עדן

במשך איזו תקופה ניתן להשתמש ברציפות בטרמדקס? האם נכון לעשות הפסקות כל 10 ימים?לכמה זמן? אני משתמשת במינונים של 100-200 מג' ביום ובלעדיהם סובלת מאוד מכאבים. מהן תופעות הלוואי הנפוצות? רוב תודות

18/11/2003 | 23:22 | מאת:

שלום עדן תופעות הלוואי הנפוצות כוללות השפעות מרכזיות כמו נמנום, חוסר מנוחה, סחרחורות, כאבי ראש, ותופעות של מערכת העיכול כמו כאבי בטן, בחילות והקאות. יתכנו גם השפעות על הלב, ודיכוי נשימה. לתרופה מפתחים תלות (התמכרות), ולכן טיפול רציף אינו רצוי. כדאי לעשות הפסקות כל 10 ימים למשך מספר ימים. לימור איזנבוד