ADHD

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/11/2003 | 11:44 | מאת: רבקה

שלום רב, הבן שלי מאובחן כ ADHD היום בן 21. הוא קיבל משך השנים כל הסוגים השונים של תרופות כמו ריטלין והשנב ADDERALL אבל בלי שום תוצאה חיובית ולהפך הוא נהיה מדוכא. האם תרופות חדשות שיצאו כמו STRATTERA או CONCERTA מאותה משפחה והאם יש כאן דרך רפואית להחליט על טיפול ולא דרך ניסוי וטעיה? אשמח אם תוכלו להתייחס לשאלה כי כמובן הנושא משפיע על כל חלקי החיים שלו. תודה רבה. רבקה

14/11/2003 | 21:54 | מאת:

שלום רבקה. CONCERTA מכילה חומר הזהה לחלוטין לריטאלין, לכן אפילו אין מה לנסות אותה. STRATTERA מכילה חומר אחר, כדאי לנסות. לצערנו, אין דרך לצפות מראש את תופעות הלוואי ללא נסוי וטעיה. לימור איזנבוד