ginko biloba

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

22/03/2003 | 21:46 | מאת: deby

מעונינת לקבל מידע על התרופה, או תוסף תזונתי בשם ג'ינקו- בילובה. למה הוא מיועד? תודה.

23/03/2003 | 20:56 | מאת:

שלום deby ותודה על פנייתך לג'ינקו בילובה מייחסים תכונות של שיפור הזיכרון בזכות העובדה שטוענים שהוא מגביר את קליטת החמצן והגלוקוז במוח. מכאן שטוענים שהוא גם מגביר את הריכוז והיכולת הקוגניטיבית. בנוסף הוא ניתן כמסייע לבעיות הקשורות בגיל כמו ורטיגו, צלצולים באזניים (טיניטוס), אלצהיימר וכו'. לא מומלץ לקחת ג'ינקו בילובה לאנשים המטופלים בתרופות לדילול הדם (כמו קומדין). לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם