הצילו בחרדה נוראית מעודף אבץ

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

10/09/2021 | 01:05 | מאת: טלי

שלום, בחרדה נוראית- בת 33 נוטלת מאז פרוץ הקורונה, כשנה וחצי, כדור אבץ כל יום (25 מ"ג), היום גיליתי שגם במולטיויטמין לנשים שאני נוטלת כבר שנים יש אבץ (11 מ"ג, שזו מסתבר הכמות היומית המומלצת, כך שביחד יצא שנטלתי 36 מ"ג מדי יום). מבינה שזו כמות מוגזמת של אבץ שנטלתי יום יום מזה שנה וחצי בלי לדעת וחרדה ממש מההשפעות הכרוניות האפשריות. לא סובלת מאיזה תופעות לוואי חריגות + בדיקות דם כלליות מלפני חצי שנה תקינות סך הכל האם עשיתי נזק נוראי? מה עליי לעשות? (חוץ מלהפסיק מיד). תודה

10/09/2021 | 03:05 | מאת: טלי

הסתבר שזה 15 במולטיויטמין ולא 11, אז זה בול 40 כל יום שהבנתי משיטוט שעות בגוגל שזה ממש המקסימום היומי ואני בחרדה עוד יותר גדולה :/