כדור קטאפלם נגד דלקות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

31/10/2019 | 11:26 | מאת: קרוליין

אני סובלת מבעיה בגב בלט דיסק רופא אורטופד נתן לי כדור קטאפלם נוגד דלקות לכדור בריכמין קראתי שהכדור קטאפלם יכול לפגוע במערכת העיכול הכליות ולעשות לחץ דם אני סובלת מלחץ דם מה עושים במקרה כזה זה דומה לכדור ארקוקסיה אני מפחדת לקחת את הכדור הזה פעם נתנו לי כדור ארקוקסיה נגד דלקות והרגשתי על הפנים מה עושים במקרה כזה אז רק לקחת את הבריכמין אני בחורה חולת סוכרת וסובלת מלחץ דם אז מה אפשר לעשות במקרה כזה ?

31/10/2019 | 11:27 | מאת: קרוליין

את קטאפלם הוא אמר לקחת למשך 20 ימים שלושה שבועות פעם נתנו לי ארקוקסיה והרגשתי לא טוב מהכדור הזה אני רגישה לתרופות מה עושים אז לוקחים רק את הכדור בריכמין לעצב ?