גאודון אינפורמציה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

20/10/2003 | 19:43 | מאת: קנדשוב

היתי מעונין לקבל אינפורמציה בקשר לתרופה גאודון 1 בקשר לניסיון שהצטבר אודותיה 2תופעות לוואי שהתרופה יוצרת 3והאם היא יכולה להחליף את התרופה רספרידל ללא בעיות מסוימות

26/10/2003 | 20:07 | מאת:

שלום קנדשוב התרופה מיועדת לטיפול בסכיזופרניה. המינון המומלץ הוא 20מ"ג פעמיים ביון עם אוכל. ניתן לעלות במינון כל יומיים עד 80 מ"ג פעמיים ביום. תופעות הלוואי הנפוצות הן: כאבי ראש, סחרחורות, רעד, שלשולים, שיעול, הסמקה. ישנן גם תופעות חמורות יותר כמו הפרעות בקצב-לב. במשך הטיפול יש לבצע בדיקות תקופתיות של: ספירת דם, תפקודי כבד, ECG, ורמת פרולקטין בדם. התרופה יכולה להחליף סרוקסאט. לימור איזנבוד