מיגרנות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

20/10/2003 | 10:40 | מאת: רויטל-חיפה

שלום, אני סובלת ממיגרנות , האופטלגין ממזמן הפסיק להשפיע עליי ושמעתי שהתרופה די מזיקה מה שדי מפחיד אותי כי אני לפחות פעמיים שלוש לוקחת בשבוע אופטלין בגלל המיגרנות. מה הכדורים הטובים ביותר בקרב סובלי המיגרנות ? האם יש הצלחה לכדור מסויים? תודה, ויום טוב !

20/10/2003 | 22:42 | מאת:

שלום לרויטל מחיפה ישנם היום כדורים מצוינים לטיפול ספציפיבמיגרנות, ולא סתם לטיפול בכאבים. הם ניתנים במרשם רופא. תשאלי רופא. לימור איזנבוד לימור איזנבוד