נשירת השיער אני מרגישה נורא !

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

24/09/2019 | 12:06 | מאת: תמר

שלום רציתי לשאול איך אפשר לגרום שהשיער שלי יהיה יותר עבה ובריא כשהייתי ילדה גילאים 12-17 לקחתי כדורים של למיקטל כרגע לא ועשיתי החלקה יפנית בגיל 15 והשנה צבעתי את השיער אפשר בבקשה טיפים איך לגרום לשיער שלי להיות יותר בריא ? האם אין לזה פתרון לנשירת השיער שיש לי? מבחינת תזונה מה עליי לאכול? יש תוספי תזונה שאפשר לקחת? איזה ספורט לעשות.............

27/09/2019 | 00:42 | מאת: אתי

יכול להיות שיש מחסור בויטמינים ומינרלים . מאז שהתחלתי להתמיד באכילת 12 שקדים ביום ,אבץ ויטמין Dאני לוקחת טיפות וסידן אמורפי בשם דנסיטי חל לי שיפור מדהים !! ששואלים אותי מה עשיתי כל הזמן שווה לנסות. האמורפי עזר לי למגוון בעיות נוספות על הדרך :-)