הזמנת תרופות עם מרשם מחו"ל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

18/10/2003 | 21:50 | מאת: דן

אמי חולה בנפחת הריאות (אמפיזימה), וזקוקה לתרופה Spiriva (של חברת Phzer). תרופה זאת לא ניתנת לרכישה בארץ - לכן הרופאה המשפחתית נותנת לנו מרשמים לתרופה, וחברים המבקרים בחו"ל רוכשים לנו אותה. האם יש דרך להזמין (באמצעות מרשם מצורף) את התרופה דרך הדואר או האינטרנט ?

18/10/2003 | 22:09 | מאת: דן

איך אני יכול לברר היכן ניתן למצוא את התרופה, חוץ מגרמניה?

20/10/2003 | 22:06 | מאת:

שלום דן התרופה מופיעה תחת יצרן בשם: Boehringer Ingelheim, UK. אני לא יודעת איך ואם ניתן לקנותה דרך האינטרנט. תוכל להכנס דרך GOOGLE, ואז אולי יופיעו גם אתרים המציעים תרופה זו למכירה. לימור איזנבוד