cipralex

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

17/10/2003 | 12:34 | מאת: סיון

הומלץ לי לקחת כדורים אלו ואני די חוששת. מתופעות לוואי.שמעתי שיש חוסר חשק מיני כמו כן נשירת שיער האם זה נכון ?אם תוכלו לתת לי דוגמאות לאנשים שלקחו אותם ולהסביר לי לשם מה לקחו ? ואיך הם מרגישים אחרי שלקחו אותם אני אשמח...

20/10/2003 | 21:24 | מאת:

שלום סיון. התרופה משמשת בד"כ לטיפול בדיכאון. אולם ישנו שימוש נפוץ היום להפרעות אכילה, שבהן מושג שיפור גדול על ידי הטיפול בתרופה. אין בעיה של ירידה בחשק המיני אלא בעיקר בעיה בזקפה ואיחור בשפיכה אצל גברים. אין נשירת שיער, אך יש תופעה אחרת והיא רעד בידים שדי מפריע למשתמשים שלוקים בו. לא תוכלי לדעת אם גם לך יהיו אי אילו מתופעות אלה עד שתנסי. לימור איזנבוד