ויטמין B12

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

20/03/2003 | 14:31 | מאת: שרונה

מתי רצוי לקחת את הויטמין B12 לפני אוכל או אחרי אוכל או שזה לא משנה. האם הכדור מעורר ורצוי לקחת אותו בבוקר?

20/03/2003 | 21:56 | מאת:

שלום שרונה ותודה על פניתך ויטמין B12 כדאי לקחת בין הארוחות. ויטמין זה אינו מוגדר כמעורר, אך לגבי ויטמינים בכלל כדאי לקחתם בשעות הבוקר. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם

21/03/2003 | 22:36 | מאת:

שלום שרונה ותודה על פניתך ויטמין B12 כדאי לקחת בין הארוחות. ויטמין זה אינו מוגדר כמעורר, אך לגבי ויטמינים בכלל כדאי לקחתם בשעות הבוקר. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם