זינט לכאבי שיניים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

13/10/2003 | 08:10 | מאת: מאי

הרופא נתן לי כדורים נגד כאבים חזקים בשניים זינט 250 פעמיים ביום.אני לוקחת אותם כבר יומיים ואין הטבה לא בכאב ולא בנפיחות.די מוזר כי קיבלתי פעם אוגמנטין מה פתאם מחליטים זינט.האם הכדור טוב לדלקת בשיניים?

14/10/2003 | 17:08 | מאת: ענבר

למאי כן גם לי פעםנתנו זינט לכאבי שיניים וזה עזר לי אוגנטין וזינט הם שניהם טובים לנפיחות בשינים תחכי עוד יום אם אין הטבה תילכי לרופא שיחליף לך לסוג אחר של אנטיביוטיקה תרגישי טוב ענבר

20/10/2003 | 20:17 | מאת:

שלום מאי לפי סוג הדלקת מותאמת האנטיביוטיקה. יתכן כי את הצטרכת לזינט. עלייך לחכות לפחות 5 ימים על מנת לדעת אם התרופה עובדת. אם לא חזרי לרופא. לימור איזנבוד