האם הפורום בכלל פעיל?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

27/11/2018 | 08:12 | מאת: קורין

אני רואה שאלות מלפני מספר חודשים, ואין מענה

27/11/2018 | 08:51 | מאת:
שלום, זהו פורום תמיכה לגולשים וללא מנהל, שימי לב להודעה באדום בראש הפורום: "פורום זה, מטרתו תמיכה הדדית ודיון על תרופות ועל מידע רפואי/תרופתי וכולל הפנייה למקורות מידע, או פורומים מתאימים, שבהם עונים מומחים. הגולשים מוזמנים לסייע, לייעץ זה לזה, בהסתמך על נסיון ו/או ידע אישיים. הפורום לא נתון לביקורת על ידי מומחים. יש לזכור: הפורום לא בא להחליף, בשום אופן, התייעצות עם הרופא המטפל. נא קראו את תנאי השימוש של האתר." בברכה,
25/06/2020 | 19:49 | מאת: שושנה

מאד לא אחראי לפתוח פורום לייעוץ תרופתי ללא מענה של רופא או רוקח.