התקררות-דחוף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

11/10/2003 | 11:50 | מאת: ל.

אני בשבוע 33 ומאד מקוררת. אני סוחבת את זה כבר 5 ימים. אין לי חום אבל תחושה של התקררות , חולשה עייפות, האף בעיקר סתום ומנוזל ולפעמים הגרון אבל כאילו מגורה. מה שלקחתי עד עכשיו זה רק אקמול וטיפות אף אלרין. א.ץ האם תרופות אלה יכולות להזיק בשלב זה של ההריון? ב. יש עוד משהו שאוכל לקחת ? תודה

16/10/2003 | 07:35 | מאת:

שלום ל. התרופות שלקחת לא מזיקות. אם עדיין ההתקררות ללא שיפור, כדאי לראות רופא. יתכן וצריך טיפול יותר מורכב. לימור איזנבוד