חיסון הפטיטיס למניקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

10/10/2003 | 09:57 | מאת: תמר

שלום, אני אם לילד בן 4 חודשים ועדיין מניקה. מעונינת לקבל חיסון כנגד הפטיטיס B . האם יש קשר\קונטרא אינדיקציה איזה שהיא לקבלו כעת בשל היותי מניקה ? תודה.

16/10/2003 | 07:26 | מאת:

שלום תמר אין מחקרים מבוקרים על חיסון הפטיטיס בנשים הרות, ואין מידע לגבי העובדה אם הוא עובר בחלב אם לתינוק. ההמלצה היא להמנע ככל האפשר מחיסון נשים הרות או מניקות, אלא אם כן אין ברירה. לימור איזנבוד

16/10/2003 | 08:22 | מאת: תמר

אבל התינוק עצמו ממילא עובר את אותו חיסון במסגרת החיסונים שהוא מקבל...הלא כן ?