חיסון מחומש

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

09/10/2003 | 12:00 | מאת: הדס

שמעתי שניתן לקנות חיסון מחומש "טוב" יותר מזה הניתן בטיפת חלב. אשמח לדעת במה מדובר, ומה ההבדל בין שני החיסונים תודה

13/10/2003 | 07:50 | מאת:

שלום הדס, החיסון עליו את מדברת הוא החיסון הא-סלולרי. הוא נחשב טוב יותר משום שאין איתו את תופעות הלוואי של חום והרגשה כללית רעה, כמו שקורה עם החיסון של טיפת חלב. משרד הבריאות עדיין מחסן עם החיסונים הקודמים (שמבחינת טיב אין איתם שום בעיה), ולכן מי שרוצה את החיסון האחר רוכש אותו באופן פרטי. בטיפות החלב יש להם עלון המסביר יותר בפרוטרוט לגבי החיסון. לימור איזנבוד