פוסלן חש שבועי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

20/03/2003 | 14:16 | מאת: שאול

קרדיולוג יעץ לי להפסיק לקחת את הפוסלן כי יש לו המון תופעות מעבר ולהסתפק בסידן וויטמין D ( למרות בעיית צפיפות עצם שמצדיקה לקיחה). האם באמת יש הרבה תופעות מעבר ? הוא ציין בקיבה וגם מה שקשור לקרדיולוגיה וגם הטיל ספק גדול ביעילות שלו. היית המום כי זה מנוגד למה שציין רופא המשפחה והמומחה לצפיפות עצם. היכן יש מקור אמין לבדוק את טענותיו?

20/03/2003 | 14:56 | מאת:

שלום שאול ותודה על פניתך במחקרים רבים שערכו על פוסלן הן בנשים והן בגברים יעילותו הוכחה מעל כל ספק. תופעת הלוואי העיקרית והידועה הינה הבעיה במערכת העיכול אשר הוראות לקיחת התרופה מנסות לפתור. לא ידוע לי על בעיות קרדיליות שהתרופה גורמת, אך אולי יש ברשות הקרדיולוג מידע שלי אין. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם