adderall

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

03/10/2003 | 18:27 | מאת: בני

ברצוני לשאול מדוע הורים לילדים שחולים ב- ADHD וצריכים את התרופה ה- Adderall צריכים לשלם מחיר גבוה כל כך בארץ ? מדוע יש רק בית מרקחת אחד בארץ שמספק תרופה זאת ? ורק עם טופס 29 ג' ? איך אנו ההורים יכולים להביא את התרופה הזאת לארץ מחו"ל ? האם צריך לשכנע חברת תרופות כלשהי בכדאיות כלכלית , להבאת התרופה הנ"ל ? בתודה מראש

08/10/2003 | 08:10 | מאת:

שלום בני כאשר תכשיר לא רשום בארץ, על ידי חברה כלשהי, או שרשום להתוויה ששונה מזו שבה רוצים לטפל, יש צורך בטופס 29ג'. חוסר רישום גם מביא לייבוא פרטי, שבד"כ מייקר מאד את העלויות. אם תצליח לשכנע חברת תרופות לייבא את התכשיר ולרשום אותו, תחסוך הרבה כסף ןכאב ראש. לימור איזנבוד

09/10/2003 | 15:34 | מאת: בני

האם ניתן ליבא אותה לשימוש פרטי ? ע"י שליחת מרשם של רופא וטופס 29ג' לבית מרקחת בחו"ל ? או דרך אחרת ? העלויות הם פשוט משוגעות !!! 700 ש"ח בחודש!!!