אנטיביוטיקה בהריון - דחוף!!!

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

03/10/2003 | 16:42 | מאת: לילך

שלום, בהריון קודם שהסתיים לצערי בהפלה בשבוע 7 סבלתי מדלקת בדרכי השתן וטופלתי במאקרודנטין. הבנתי כי זו אינה אנטיביוטיקה בטוחה ביוחד בהריון ויתכן וההפלה נגרמה בעקבות זאת. היום אני שוב בתחילת הריון ואני שוב סובלת מדלקת בדרכי השתן. האם ישנה אנטיביוטיקה שנחשבת לבטוחה יותר שאוכל לקחת ?? אני מאוד מאוד חוששת שהדבר יוביל לאובדן ההריון תודה מראש לילך

08/10/2003 | 08:07 | מאת:

שלום לילך נכון שמקרודנטין לא מומלץ בהריון, אך לא אוכל להמליץ לך על אנטיביוטיקה אחרת. תצטרכי להוועץ ברופא. לימור איזנבוד