הצלחה בטיפול של SSRI

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

03/10/2003 | 15:43 | מאת: בני

האם הכדורים כגון פרוזק שגורם לפריחה הבעור או גירוד יכול להיעזר עם תוספים בריאותיים להטמעה טובה יותר כגון : אומגה 3 ? או תוספים אחרים ? ברצוני לציין שפרוזק הוא הכדור היחידי שהוא עוזר לי מבין משפחת ה- SSRI מדוע ? ציפרליקס ועוד תרופות חדשות גורמות לי הרגשה רעה וחולשה ?

08/10/2003 | 08:03 | מאת:

שלום בני, מה הבעיה עם הספיגה? אם הכדור עוזר, הרי שהמינון מאוזן ואין בעיה של ספיגה... הכדורים השונים ממשפחה זו משפיעים בצורות שונות ולפעמים גם הפוכות, על אנשים שונים. לימור איזנבוד

09/10/2003 | 15:46 | מאת: בני

1 . הכדור "הפרוזק" לאחר חודש הפסיק להשפיע עלי ובחודש השני הרגשתי ירידה תלולה בהשפעה שלו בעיקר לטובה ?( סה"כ 20 מ"ג בבוקר ) כך שהיום אני מרגיש שאני לוקח אותו מפני הזיכרון הטוב שהיה לי בעבר איתו ! ופחות מפני שאני מרגיש שהוא עוזר לי היום ! הגירודים בעור הם בעיקר בקרקפת ואני מרגיש גם נשירת שיער גדולה יותר ! וכן באיזור הפופיק בבטן . 2 . לכן אני שואל האם פרוזק צריך "תזונה" מתאימה או "תוספי - בריאות" כדי שיצליח בגוף יותר ללא תופעות לוואי שציינתי בסעיף 1. 3 . גם מתשובתך משתמע שכל אדם מגיב אחרת לכדור ! כלומר דברים מסויימים משפיעים על הצלחת הכדור הנ"ל !