שאלה בנוגע לתרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

03/10/2003 | 00:23 | מאת: אורה

ברצוני לדתע מה ההבדל בין התרופה: GAVISCON לתרופה- OMEPRADEX CAPLETS? וגם האם אפשר לקחת את : GAVISCON יחד עם OMNIC 0.4...? והאם התרופות הנ"ל לא נוגדות אחד את השני? אודה לכם אם תענו לי בהקדם האפשרי, בברכה, אורה

08/10/2003 | 07:47 | מאת:

שלום אורה גביסקון משמש בעיקר כנוגד חומצה. ניתן לקחתו גם לאורך זמן. אומפרדקס משמש בעיקר לריפלקס, והוא ניתן בד"כ לתקופה מוגבלת ומשמש כטיפול. ניתן לקחת את שתי התרופות, אך כדאי להפריד את שעות הלקיחה: את ה-OMNIC מומלץ לקחת אחרי הארוחה הראשונה של היום. לימור איזנבוד