שימוש בקלונקס ורטלין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/10/2017 | 08:44 | מאת: רועי

הי שלום רב. אני משתמש בקלונקס 1 מיליגרם ביום כבר במשך יותר משתניים, ויש לי בעיות ריכוז ממש ממש גבוהות לפני שאני מתלונן על כך לרופא ולפני שהוא שולח אותי לייעוץ רציתי רק לדעת האם אפשר ליטול רטלין יחד עם קלונקס ? אם לא מה עושים במקרה כזה? אני בטוח שהבעיות קשב נוצרו עקב הקלונקס כי לפני כן לא היה לי ולאחר שנה של שימוש יום יומי זה התפתח לאט לאט אך אני לא יכל לוותר כרגע עליו אז מה יכל להיות שיהיה?

08/10/2017 | 13:12 | מאת: מתמצא

זה בהחלט יכול להיות קשור לתרופות. כדאי להתייעץ עם מי שרשם לך את הקלונקס