נשירת שיער לאחר לידה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

17/07/2017 | 16:52 | מאת: שיר

אני ארבעה חודשים לאחר לידה ועדיין מניקה, סובלת מנשירת שיער רצינית מאוד, רכשתי כדורי HSN 100 של אקטיויט בהמלצת רוקח, האם ניתן לקחת בהנקה, ומה אכן המינון? כי באריזה רשום 3 ליום, אך לא רשום לגבי נשים מניקות, אודה לתשובתכם

04/08/2017 | 11:44 | מאת: מתמצא

שלום, כדורי HSN 100 מכילים מולטי ויטמינים. נשירה היא תופעה שכיחה לאחר לידה. חלק מן הנשירה קשור לחסר של אבות מזון ובמיוחד ברזל. תיקון המחסור או המחסורים עוזר לפתור את הבעיה. כללית, מולטי ויטמינים, במינון מומלץ, אינם מזיקים בכלל וגם לא בהנקה.