וורמוקס זה אנטיביוטיקה ?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

16/07/2017 | 03:21 | מאת: עניין

האם וורמוקס זה אנטיביוטיקה ?? אני יודעת שזה נגד תולעים ולקחתי את זה כבר אבל התולעים חוזרות כל הזמן התולעים פיתחו עמידות לוורמוקס? איזה עוד סוגים של כדורים יד נגד תולעים? אני מתחרפנת כבר מהגרד מהתולעים.

04/08/2017 | 11:53 | מאת: מתמצא

שלום, אנטיביוטיקה הוא שם כללי לתרופות נגד חיידקים. וורמוקס היא כמו אנטיביוטיקה אבל נגד תולעים. העובדה שהעסק חוזר על עצמו אינו מעיד על עמידות לתכשיר. בדר״כ, זה נובע מהדבקה חוזרת בבייצי תולעים שבהדרגה מבשילות בדרכי העיכול שלנו לתולעים ממש. איך מתרחשת ההדבקה החוזרת ? במיוחד כשמטפלים בילד קטן עם תולעים ונמצאים במגע תכוף עם אזור פי הטבעת שלו מגיעות הביצים אל מתחת לקצות הציפורניים שלנו. אם לא דואגים לסלק אותן משם ע״י, לדוגמא, מברשת הן מוצאות מיפלט ובסופו של דבר האצבע מוצאת דרכה לפה שלנו ומשם לדרכי העיכול עד פי הטבעת. וחוזר חלילה....