מידע על תוספים ויטמינים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

30/09/2003 | 21:56 | מאת: lvlz

שלום רב קריאטין , גלוטמין , קרניטין אשמח למידע עליהם ויותר אשמח לדעת על השפעות שליליות שלהם אם ישנם

07/10/2003 | 12:28 | מאת:

שלום lvlz קראטין- חומר שנמצא בד"כ בגוף בשרירי שלד. ניתן כתוסף מזון לטיפול בהפרעות לבביות ולהפרעות מטבוליות. גלוטאמין- חומצת אמינו. ניתנית כהשלמה תזונתית במיקרים של אנמיה, אלרגיה ובעיות לבביות. ניתנת עם האוכל ועלולה לגרום לבחילות. קרניטין- ניתן כהשלמה במיקרים של חוסר בגוף עלול לגרום לבחילות, הקאות, שלשול והתכווצויות בבטן. לימור איזנבוד