אדקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

30/09/2003 | 00:28 | מאת: עדי

שלום ! רציתי לדעת אם לקיחת כדורי אדקס שבורים יכולה לפגוע בפעילות הכדור או בזמן העובר עד לתחילת הפעילות ? כאשר לוקחים את הכדור בקביעות (כל חודש) האם לקיחתו על בטן ריקה יכולה לגרום לנזק ? האם יתכן שהבחילות שאני מרגישה בחודשים האחרונים לאחר לקיחת הכדור קשורות לכך שאני לוקחת אותו בדר"כ על בטן ריקה ? תודה מראש

02/10/2003 | 15:13 | מאת:

שלום עדי אין בעיה לקחת כדור שבור. כדאי מאד לקחתו אחרי אוכל כי הוא עלול לפגוע ברירית הקיבה. יתכן מאד שזוהי הסיבה לבחילות. לימור איזנבוד