שילוב תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

29/09/2003 | 18:10 | מאת: ישראלה

שלום, אני סובלת ממחלת כבד אוטואימונית, תפקודי כבד היום תקינים לגמרי. אני נוטלת אורסוליט 900 מ"ג ליום, כן אני נוטלת 600 מ"ג קלציום ,1000 מ"ג ויטמין C ולאחרונה בהמלצתו של הגניקולוג התחלתי לקחת אוויסטה. יש לציין ששבועים לאחר שהתחלתי לקחת את האוויסטה עשיתי בדיקת דם לתפקודי כבד שהיתה תקינה. ברצוני לדעת, האם אין נגוד בלקיחת כל התרופות ביחד או לחוד, מאד חשוב לי לא לפגוע בתפקודי הכבד. אודה לך על תשובתך בברכת חתימה טובה ושנה מוצלחת

02/10/2003 | 15:12 | מאת:

שלום ישראלה. התרופה היחידה שמצריכה מעקב אודות תפקודי הכבד היא האויסטה. כדאי לבצע בדיקה אחת למספר חודשים. לימור איזנבוד