פרוזאק והשפעתו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

29/09/2003 | 12:58 | מאת: אמלי

היי, האם נטילת פרוזאק משפיעה על ירידת לחץ הדם והאם נכון להמשיך וליטול פרוזאק כאשר לחץ הדם נמוך (90-55)? האם פרוזאק פוגע בתפקוד המיני פגיעה בלתי הפיכה וזה נורמלי שיש ירידה בתפקוד המיני? מה לגבי חלומות? מאז שאני נוטלת פרוזאק (אגב, 20 מ"ג, אחת ליומיים , במשך כשנה), אני לא מפסיקה לחלום בכל הזדמנות שאני ישנה....

02/10/2003 | 15:02 | מאת:

שלום אמלי פרוזאק אכן יכולה להוריד לחץ דם, אך ניתן להמשיך לקחתה אם הדבר אינו מפריע לאדם. פרוזאק אכן יכול לפגוע בתפקוד המיני ולהביא לבעיה בהגעה לאורגזמה. בקשר לחלומות- בד"כ יש דיווחים על סיוטי לילה. לא מצאתי דיווחים על חלומות... לימור איזנבוד