ליריקה - תרופה לכאב נוירותופי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

23/04/2017 | 18:57 | מאת: ו

הפסקתי את הטיפול בתרופה מאחר שהיא גרמה לי וישטוף ראיה. לקחתי 75 מילגרם פעם אחת ביום במשך שישה ימים. עברו שלושה ימים מאז הפסקת השימוש בתרופה ועדיין התופעה לא עברה. האם מדובר בהליך הפיך וכמה זמן יקח עד שהתופעה תחלוף.

26/04/2017 | 09:13 | מאת: דפי

אני לא רופאה, אבל: כשרשמו לי פעם ליריקה מאותה סיבה, נאמר לי שאצטרך לגשת לרופא עיניים לבדיקת לחץ, כי התרופה עלולה (לא אצל כל אחד) להעלות את הלחץ התוך-עיני. לחץ כזה עלול לגרום לגלאוקומה. אני מציעה לך לגשת כבר עכשיו לבדיקת עיניים בהקשר הזה, בתקווה שזה לא המקרה אצלך. גם אם כן, זה הרי בשלב מוקדם ויש טיפול יעיל לעצור את זה. בריאות טובה!