מינון אנטיביוטיקה מסוג אמוקסי קאר פורטה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

15/03/2017 | 16:41 | מאת: יוספה

הרופא רשם לבן זוגי שלוקה בהצטננות דלקתית אמוקסיצילין 500 מג 3 פעמים ביום 2כדורים למשך 10 ימים האין כאן טעות 3גרם ליום? אשמח לתשובתכם

17/03/2017 | 11:45 | מאת: מתמצא

שלום יוספה, המינון שנרשם גדול מן הרגיל אבל אפשרי. תלוי במה מטפלים. כדאי לוודא עם הרופא שלא נפלה טעות

11/05/2023 | 12:34 | מאת: עמר רינה

אני עם שתלים בכל הפה.. השתולים איתי כבר מנובמבר 21 את הכתרים שמו לי באוגוסט 22 מאז אני חווה דלקת הלסת התחתונה דלקת חניכיים קשה..עכשיו אני עם דלקת..שאלתי איזה אנטיביוטיקה תתאים לי לטיפול בבקשה אין לי שום רגישות לכל אנטיביוטיקה אשמח אם תענו לי בבקשה