pemtigos vulgaris / cytoxin

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

27/09/2003 | 16:35 | מאת: סוזי

שלום רב ושנה טובה, האם יש ברשותכם פרטים על המחלה (יכול להיות שטעיתי באיות) והתרופה. מי מייצר אותה ?..ואיפה אפשר למצוא באינטרנט חומר על המחלה והתרופה. תודה מראש, סוזי.

02/10/2003 | 14:32 | מאת:

שלום סוזי למרות השיבוש בשם, נראה לי שאת מתכוונת ל-PEMPHIGUS VULGARIS (מחלת עור). אם כן הטיפול המקובל למחלה הוא על ידי סטרואידים שבד"כ מאד יעילים. במידה ולא, משתמשים בתרופות אחרות כמו: IMMURAN, מלחי זהב או שילוב של אנטיביוטיקות. לימור איזנבוד