תרופה אנטי פטרייתית האם מסוכנת ?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

24/02/2017 | 20:45 | מאת: שני

היי עקב דלקת בשתן על רקע פטרייתי אני אמורה לקבל תרופה בשם אמפורציתין בי למען האמת אני מאוד מבולבלת כי חלק אומרים שהיא מסוכנת ועם תופעןת לוואי וחלק אומרים שזה בסדר שיש הרבה זיהומים שמטופלים בה ורק צריך לעקוב אחרי תפקודי כליות וזה אנטיביוטיקה זה לא הורג אנשים ולכל תרופה יש תופעות לוואי השאלה היא מה הסטטסיקה רוב הטיפולים עוברים בשלום? אשמח לתשובה בהקדם

12/03/2017 | 08:59 | מאת: מתמצא

שלום שני, אמפותריצין B היא תרופה מאד מאד מאד חריגה לטיפול בזיהום בדרכי שתן ולא ניתן לענות ברצינות כי לא נמסרו הפרטים הרפואיים. פרט לכך, כשמדובר על זיהום בדרכי השתן מתכוונים, על פי רוב, לזיהום חיידקי ואילו אמפותריצין B היא תרופה המיועדת לזיהום קשה ועמיד לטיפול בפטריות