דלקת ראות שמאלית- משתעל הרבה ליחות הקיא כמה פעמים ושילשולים שלא פוסקים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

19/02/2017 | 11:57 | מאת: בר

שלום רב.. היינו ביום שישי עם הילד אצל הרופאה אמרה דלקת ראות שמאלית ויש לו הרבה ליחות בקשי עושה קטנים ולא אוכל כלום.. היום היתי שוב אצל הרופא וענה לי שחייבת לתת לו שתיה ואם לו יעשה קטנים כל 6 שעות לקחת לאישפוז ואמר לו שהאנטיביוטיקה מפחיתה ליחות אני לא ככ רואה שהיא מפחיתה נתנה לי להביא לו פעמים ביום הילד בלי חשק לכלום נוגעים בו בוכה מהכל בוכה כבר התחלתי להביא לו לשתות עם מזרק... מעלי לעשות?? יש לציין שהילד בן שנה

12/03/2017 | 09:12 | מאת: מתמצא

לאם המודאגת, לא מעשי לתת עצה טובה במצב כזה. צריך רופא אמיתי בתקווה שאתם כבר אחרי