אלטרוקסין קנדי ואכילת פומלית/אשכולית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

01/02/2017 | 14:37 | מאת: לילך

שלום הנני נוטלת את הפורמולה המקורית של אלטרוקסין לפני ששונתה הפורמלה בארץ (ייבוא אישי מקנדה) האם אכילת פומלית/אשכולית מפריעה לפעילות התרופה בגוף? במידה וכן כמה זמן לחכות בין נטילת התרופה לאכילת פומלית/אשכולית? תודה רבה לילך

03/02/2017 | 18:06 | מאת: מתמצא

שלום, אמנם יש תיאורי מקרים בהם מיץ אשכוליות השפיע על ספיגת אלטרוקסין אבל כשנבדק הנושא על קבוצת חולים הייתה השפעה מאיטה שולית על ספיגת התרופה. לסיכום, על פי רוב, אשכוליות לא משפיעות על הפרמקולוגיה של אלטרוקסין. שבת שלום