מתן Tab. Prednisone 2.5 mg ומתן Tab Acetocal 300 mg

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

28/12/2016 | 07:48 | מאת: מאיר

אני אח במקצועי, מזה זמן רב אני מנהל מאבק כנגד מתן Tab. Prednisone 2.5 mg פעם ביום כמנת החזקה למטופלת בבית אבות, הכדור אינו ניתן לחציה על פי כל הנהלים, אין לו פס חיתוך ועוד, בעבר במקום העבודה הקודם פתרו את הבעיה במתן לסירוגין של יום כן ויום לא, עד כמה שידוע לי ישנו תכשיר בסירופ שאפשר לתת במינונים כאלו, אודה על תשובה מפורטת שאוכל להציג בפני הממונים עלי בעבודהkrxe tu,u כמו כן השתרש מנהג לתת לחולים המוזנים אנטראלית Tab Acetocal 150 mg (עוד פעם כדור של 300mg שאין לו פס חיתוך) לרסק אותו ולתת אותו דרך PEG/זונדה, כאשר ישנם פתרונות יעילים יותר כמו Tab Godamed 100 mg גם על כך אודה על תשובה מפורטת בכדי להציג בפני הממונים.

29/12/2016 | 22:00 | מאת: מתמצא

שלום, הטיפול במטופל צריך להתנהל על ידי רופא, שצריך לתת הנחיות מדויקות. בכל אופן, קיימים כדורי פרדניזון במינון 1 מג, שמאפשרים לתמרן טוב יותר עם המינון. לדוגמא, מתן של יום 3 מג ו- 2 מג, לסירוגין, שזה, שווה ערך ל- 2.5 מג ביום לגבי אספירין, ברוב המקרים המינון נע בין 75 ל- 100 מג ביום. לעיתים רחוקות יש צורך במינון גדול יותר