כדורי לקטזין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

24/09/2003 | 20:30 | מאת: שרית

אני בת 26 ורגישה ללקטוז. מידי פעם אני נוטלת כדור לקטזין, שפועל כלקטוז. שאלתי: האם כדורי לקטזין מזיקים? האם כדאי להמנע מהם? איזה תוסך סידן יכול להתאים לגילי ולמצבי? (אני לא אוכלת מוצרי חלב ותחליפיו)

25/09/2003 | 12:34 | מאת:

שלום שרית כדורי לקטזין אינם מזיקים וישנם אנשים שצורכים אותם בכמויות גדולות הרבה יותר ממה שאת מתארת. ישנם בשוק כדורי סידן רבים, המתאימים לכל גיל. תוכלי להתייעץ עם רופא המשפחה. קיימים גם תכשירים טבעיים. לימור איזנבוד