ויוקס-תגובות אלרגיות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

18/03/2003 | 20:30 | מאת: עדן

אני נוטלת משככי כאבים בעקבות פריצת דיסק ורופאים רבים גמרו את ההלל על הויוקס.כשנטלתי פיתחתי פריחה וגרד נוראיים בכל הגוף.האם זו תופעת לוואי מוכרת לתרופה?ידוע לי כי קשה לקשור תופעות כאלה לתרופה מסויימת אך לרוקחים בוודאי יש מידע מהשטח בנוסף לתעמולה המסיבית של היצרנים/יבואנים. בתודה

20/03/2003 | 14:24 | מאת: לימור איזנבוד

שלום עדן ותודה על פניתך האלרגיה שתארת יכולה להיות או לחומר הפעיל שבכדור, או לאחד ממרכיבי הטבליה שאינם פעילים (במקרה זה סביר להניח שהיית מפתחת תגובה אלרגית גם לכדורים אחרים), או למשהו אחר שנלקח בזמן סמוך ללקיחת הויוקס (אוכל, פירות, קרם גוף חדש, אבקת כביסה חדשה וכו'). ניתן לברר את מקור האלרגיה על ידי פניה למרפאת אלרגיה. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם