"סולוקו" - תרופה לטיפול בגידולי עור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

23/09/2003 | 09:16 | מאת: ש

שלום, קראתי לאחרונה על פרופ' שלווה מרדי והתרופה שהמציא בשם סולוקו. שוחחתי עם מספר מטופלים וקראתי תגובות מטופלים (לכאן ולכאן) ואבקש לדעת מה יש לרפואה/רוקחות לומר בנושא. כמו כן אודה לכם מאד באם תאמרו לי היכן וכיצד ניתן לרכוש את התרופה שהומצאה ע"י פרו' מרדי. פרט לפרופ' מרדי, האם יש עוד רופאים בארץ המשתמשים בשיטתו או בתרופה שהמציא ?

25/09/2003 | 12:06 | מאת:

שלום ש שמעתי על הטיפול. איני יודעת לתת לך חוות דעת מקצועית עליו, כי אין כל-כך הרבה מידע לגביו. לא שמעתי על רופאים אחרים שמטפלים בשיטתו. שנה טובה לימור איזנבוד