לקיחת תרופות בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

20/09/2003 | 13:15 | מאת: אברהם

האם מותר לאישה ההרה בשבוע ה - 9 להריונה האלרגית לפניצילין, ליטול כדורי " רוליד 150 " פעמיים ביום ללא חשש ? כתוב בפרוספקט כי אסור .

22/09/2003 | 13:06 | מאת: רותם

האם חומצה פולית חיבת במרשם רופא או שכול אישה הרה יכולה ליטול חומצה פולית ללא מרשם רופא

24/09/2003 | 09:57 | מאת:

שלום רותם חומצה פולית מומלצת ללקיחה 3 חודשים לפני הכניסה להריון ובמהלכו. מה הבעיה לקבל מרשם רופא לתרופה? את ממילא נבדקת על ידי רופא אחת לכמה שבועות. לימור איזנבוד

08/05/2004 | 08:21 | מאת: חנה

פרימולוט-נור, 20 טבליות, מה סכנה שלהם ב זמן הריון חודשים הרישונים.אנא מחקה להסבר בהקדם האפשרי.תודה.

23/09/2003 | 16:18 | מאת:

שלום אברהם התרופה אינה אסורה לשימוש בהריון. גם בעלון כתוב כי יש לידע הרופא לפני התחלת השימוש. התרופה היא בקטגוריה B1- זאת אומרת שבניסויים עם חיות לא נמצאו פגמים בעוברים, אך לא נעשו ניסויים מבוקרים בבני אדם. התרופה אינה מותרת לשימוש לנשים מיניקות, כי עוברת בחלב אם לעובר. לימור איזנבוד

08/05/2004 | 08:05 | מאת: חנה