הכדורים תמיד עוזרים לי רק לימים ספורים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

18/09/2003 | 23:20 | מאת: דני

שלום גיל 29 התחלתי לקחת ריטלין ועבד ניפלא 3 ימים לאחר מכן הדרדר עד כדי כך שהייתי מותש ותשוש מכמות 20 מ"ג . לאחר מכן התחלתי לקחת אדורל Adderall 40 מ"ג ועבד ניפלא 3 ימים לערך ולאחר מכן הדרדר והיום אני חלש גופנית , הלחץ דם בסביבות 140/100 דופק 90-100 . הדבר המוזר שאדורל עובד ל- 10 שעות , אבל שאני מתעורר בבוקר למחרת הלחץ דם נישאר גבוה גם שעבר 24 שעות לאחר שלקחתי אדורל 20 מ"ג או 40 מ"ג למה זה קורה לי ? למה אין יציבות ? למה כל כדור שעוזר תחילה מתקלקל ופוגע במקום לעזור ? למה ?

23/09/2003 | 15:21 | מאת:

שלום דני יכולות להיות מספר סיבות, כמו- לקיחה לא נכונה של הכדור (עם/בלי אוכל), תרופות אחרות שנלקחות ויש איתן אינטראקציה, או לעיתים אף ללא סיבה נראית לעין. רק רופא יוכל לעזור. לימור איזנבוד