תרופות לתינוקות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

17/03/2003 | 17:47 | מאת: gil100

שלום רב, התינוק שלי סובל מעצירות בשבועיים האחרונים (בן 5.5 חודשים יונק מלא) , והרופא ילדים אומר שיש לו פצעים פנימי. הוא המליץ לנו לתת רסק עגבניות ושזיפים בשביל לרכך את הקקי, ורשם לנו רקטומיצין. האם זוהי תרופה שניתן לתת לתינוקות ?

20/03/2003 | 14:04 | מאת: לימור איזנבוד

שלום gil100 ותודה על פניתך רופאי הילדים יודעים את מגבלותיהן של תרופות לגבי המתן לילידים/תינוקות. כל עוד אתם בפיקוח רפואי לגבי הבעיה שנוצרה אתם בידיים טובות. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם