כפות רגליים חמות ואדומות

דיון מתוך פורום  רפלקסולוגיה

26/03/2024 | 08:30 | מאת: אבנר

שלום, בן 31 בריא, סובל בתקופה האחרונה מכפות רגליים חמות ואדומות, פניתי לרופא המשפחה שלא מצא סיבה נראית לעין. מה זה יכול להיות?

כפות רגליים חמות ואדומות מעידות על חום פנימי וצירקולציה מוגברת לכיוון הרגליים . חום פנימי יכול לנבוע מקירור לקוי של המערכות בגוף שזה אומר שתייה לאורך כל היום ולא בבת אחת. הפחתת שתייה מחממת כמו קפה תה ואוכל מחמם חריף ושומני. וכן פעילות גופנית על בסיס יומי רצוי חצי שעה פעמיים ביום ולא כשיש עומס חום. לחץ ומתח גם יכולים לגרום לכך.מטפל סיני יכול לדייק יותר ולטפל בדיקור ובצמחים בשורש הבעיה. רפלקסולוג יכול לעזור בזרימת דם והרגעה. בהצלחה.

מנהל פורום רפלקסולוגיה