כאבי צוואר לאחר תאונה

דיון מתוך פורום  רפלקסולוגיה

10/03/2024 | 08:07 | מאת: ענת

שלום, לפני 5 חודשים עברתי תאונת דרכים בה נפתחה עליי כרית האוויר והיתה לי צליפת שוט. מאז סובלת מכאבי צוואר. האם טיפול רפלקסולוגי יכול לעזור לי?

כאבי צוואר אלה נקראים צליפת שוט. רפלקסולוגיה יכולה להקל על הכאב, ולשחרר מהטראומה שכן חלק מהכאב ו נובע מהטראומה סביב התאונה. ממליצה לעשות דיקור סיני וללכת לאוסטאופט, כדאי לטפל מפני שלאורך זמן יש שינויים בשרירים האוחזים את המוואר הכתף והגב. והבעיה יכולה להחמיר .

מנהל פורום רפלקסולוגיה