טיפול רפלקסולוגי לגיל המעבר

דיון מתוך פורום  רפלקסולוגיה

25/02/2024 | 12:19 | מאת: גלית

שלום, רציתי לדעת האם טיפול רפלקסולוגי יכול לעעזור לתופעות גיל המעבר כמו גלי חום ? תודה

טיפול רפלקסולוגי יכול להועיל מאוד לגלי חום בגיל מעבר. בכדי לקצר את התהליך כדאי לשלב דיקור סיני. מטופלת הגיעה אלי עם גלי חום והזעות לילה בלתי רגילים והיא סרבה לקחת תוספי מזון, הורמונים, או צמחי מרפא שיעילים מאוד לגיל מעבר. מה שעשיתי לה זה דיקור וטיפול רפלקסולוגי כבר אחרי הטיפול הראשון היא חשה הקלה ולאחר 5 מפגשים נותרו גלי חום לא משמעותיים והיא חזרה לנשום כך היא הגדירה זאת. וכך עשיתי בהצלחה עם מטופלות רבות במשך שנים רבות. אם את רוצה להתחזק כדאי לשלב תוספים וצמחי מרפא מערביים או סינים לפי בחירתך.

מנהל פורום רפלקסולוגיה