הפרעת קשב וריכוז לילד

דיון מתוך פורום  רפלקסולוגיה

18/02/2024 | 09:52 | מאת: אביבה

שלום האם טיפול רפלקסולוגי יכול לעזור לילד עם הפרעת קשב וריכוז? תודה

בהחלט , סוף סוף מטפלים בו ולא בסימפטום, סידרת טיפולים רפלקסולוגיים יכולה להיות חלק מטיפולים שונים אותם צריך לעשות לילד הסובל מהפרעות קשב וריכוז. זה מקרקע אותו, ומרגיע אותו להפרעות קשב וריכוז סיבות רבות וכדאי לעזור לילד להשיג את מה שהוא מפסיד בשיעורים בגלל חוסר יכולת להתרכז.זה לא פשוט, לטיפול רפלקסולוגי צריך להתלוות ייעוץ בתזונה, חסרים תזונתיים יכולים לגרום לחוסר מיקוד גם אצל מבוגרים.

מנהל פורום רפלקסולוגיה