ברך ימין נפוחה וכואבת

דיון מתוך פורום  רפלקסולוגיה

13/02/2024 | 09:23 | מאת: אברהפ

זה התחיל לפני ארבעה ימים. הברך התחילה לכאוב. התחלה זה הציק ואח"כ כבר נהפכתי לכואב ומוגבל. אתמול זה הראה סימני שיפור התנועה הייתה חופשית והים זה שוב חזר והפעם כואב יותר

אפשר ורצוי לעשות טיפול רפלקסולוגי עד הברך לא רק בכף רגל זה יכול להקל על הכאב. כמו כן לגשת לאורטופד לבדוק מה הבעיה. יש מצבים כמו שחיקה, קרעים בגידים או דלקת בהם נדרשת התערבות רפואית. תשתדל לא להזניח את הטיפול בברך זה יכול לגרום לכאבי גב בגלל חוסר איזון בהליכה. עד לברור הרפואי אפשר גם להניח על הברך עלי כרוב ולשים תחבושת אלסטית בזמן הליכה. לא מומלץ לעשות הליכות ארוכות או ספורט שמאתגר את הברך. מאחלת בריאות.

מנהל פורום רפלקסולוגיה