דיכאון וטיפול רפלקסולוגי

דיון מתוך פורום  רפלקסולוגיה

12/02/2024 | 09:56 | מאת: מירה

שלום, סובלת כמה שנים מדיכאון מטופלת אצל פסיכיאטר ומקבלת כדורים. מרגישה שהטיפול אינו מספק ורציתי לדעת אם טיפול רפלקסולוגי יכול לתרום לאיזון הנפשי ומה עושים בטיפול תודה

טיפול רפלקסולוגי יכול להיות טיפול משלים ביחד עם טיפולים נוספים. במיוחד אם נוצר קשר עם המטופלת והמטופל משתף את העובר עליו.הרפלקסולוגיה יכולה להרגיע. ולהשרות שלווה . שעת רפלקסולוגיה יכולה לנתק את המטופל ממחשבות לא נעימות והוא חווה טיפול מהנה. מומלץ ללכת לנטורופטית לבדוק תזונה ובדיקות דם.

מנהל פורום רפלקסולוגיה