יבלות בירך הפנימית ילדה בת 6

דיון מתוך פורום  יבלות אצל ילדים

14/02/2019 | 02:55 | מאת: סיון

בת 6 עם יבלות בצבע עור בירך הפנימית. אני כל הזמן מוצאת חדשות. מתקלחת לפחות פעם בשבוע באמבטיה מלאה עם אחות קטנה. עד כה לא הופיעו יבלות אצל הקטנה. האם זו בעיה? ויראלי/נגיפי?

שלום תיאור שלך מסביר את תופעת ההידבקות מיבלות ויראליות מסןג מולוסקום. וירוס זה מדבק מאוד בעיקר בסביבה מימית, כגון בריכות, אמבטיות, שימוש במגבת משותפת וכו׳. ההידבקות היא בסבירות די גבוהה אצל ילדים לכן יש לנהוג בזהירות או לטפל ביבלות הויראליות. אני כאמור ממליץ מאוד לטפל כמה שיותר מהר בוודאי אם ישנם ילדים נוספים בסביבה.

מנהל פורום יבלות אצל ילדים