שאלה די דחופה ודי קשורה.

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

07/12/2016 | 21:28 | מאת: שאול.

שלום רב, לא מצליח להיפתר מהפוליקוליטיס במשך שבועיים ימים מרחתי משכה אנטיביוטית, עשה רושם כי הכל נרגע ועבר, ופתאום שוב לאחר כמה שבועות חזר העניין אפילו למקומות שלא היו קודם לכן בראש. מה עליי לעשות כעת? האם ישנה דרך להיפטר מהנגע ללא אנטיביוטיקה? במידה וכן, מהי? והאם לאחר האנטיביוטיקה המקומית שלא צלחה, אטול כדורים אנטיביוטיים (צפוייט פורטה 500MG) שלושה כדורים ליום במשך שבוע, האם זהו המוצא האחרון, והנגע לא יחזור יותר? תודה מראש!!

עליך להבדק על מנת לוודא שזו אכן האבחנה ולצורך המלצה על טיפול נוסף. בברכה

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת